Eszközbeszerzések

Monitor heart rate for surgery in operate room.

Nélkülözhetetlen orvosi eszközöket, gépeket szerzünk be a Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára – így a klinikusok és kutatók élni tudnak mindazokkal az előnyökkel, a gyermekek gyógyulása érdekében, amelyeket az orvostudomány előrehaladása kínál.

Az Önök támogatása nélkül nem tudnánk tovább biztosítani azokat a hightech orvosi műszereket, amelyek eddig lehetővé tették, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyuló gyermekek megkapják a legyengédebb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb terápiákat.

Életbevágó, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinika eszközparkját folyamatosan frissítsük, modernizáljuk – akár életmentő defibrillátorról, akár precíz infúziós pumpáról vagy szuper-hatékony sterilizáló, – fertőtlenítő berendezésről van szó.

Az Őrzőkön keresztül az Ön adománya teszi számunkra lehetővé azt is, hogy a játékos tanulást, foglalkoztatás-terápiát elősegítő bútorokat, játékokat, manuális készségfejlesztő- és audiovizuális eszközöket beszerezzük, vagy gondoskodjunk azok pótlásáról, cseréjéről.