Miért legyen az Őrzők vállalati partnere?

92910939_xl_2

Ez egy egyedülálló lehetőség, amellyel sok száz súlyos beteg gyermek életére lehet hatással. A partnerség összekovácsolhatja cége ügyfeleit, és erős szövetséget alakíthat ki a munkatársak között. Lehet ez munkavállalói adománygyűjtés vagy egy egyszeri céges adományozói esemény, akár együtt is kiválaszthatjuk a legkedvezőbb formát, ami minden partner számára kölcsönösen előnyös.

Dr. Constantin Tamás vagyok,

egyetemi docens a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán és az Őrzők kuratóriumának alelnöke. Ha az Önök cége érdeklődik vállalati partnerprogramunk iránt, találkozzunk, és találjuk meg közösen az Önökre szabott értékteremtő együttműködés legelőnyösebb formáját.

Megértjük, hogy minden vállalkozás egyedi. Együtt dolgozunk majd Önnel, Önökkel, hogy a Cég igényeinek és céljainak megfelelően személyre szabjuk a tervezett adománygyűjtő tevékenységet. Az Őrzők Alapítvány, a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának hivatalos non-profit szervezeteként 1990 óta támogatja a kórházat, hogy az nemzetközileg is élvonalbeli ellátást biztosíthasson a daganatos és leukémiás gyermekeknek.

Vállalati partnerként Cége kiemelt figyelmet kaphat közösségimédia-felületeinken, médiaügynökségünk pedig készen áll arra, hogy az adománygyűjtő kampányt és az Őrzők kommunikációját közös stratégia mentén összehangolja. A vállalati partnereinknek szervezett találkozókon személyesen is megköszönjük a segítséget, és méltatjuk az Önök kemény munkáját, amivel a súlyosan beteg gyermekek gyógyulását támogatják.

Tegyünk együtt, mert együtt hatékonyabban tudunk segíteni!

Tervezzük meg az Ön közösségi adománygyűjtését!

Mi, az Őrzők teljes csapata, itt vagyunk, hogy segítsünk, akár civil, akár céges közösségi adománygyűjtést terveznek.

Legyen szó egyszeri eseményről, vagy egész éven át tartó eseménysorozatról, -kampányról, készen állunk, hogy közösen nekivágjunk!

Ha adománygyűjtéséhez ötletekre, tanácsokra, online- vagy nyomtatott anyagokra van szüksége, akkor keressen minket az Őrzők irodájában. Ígérjük, minden lépésnél Önnel tartunk, kéznél leszünk, hogy kampánya során támogassuk Önt és/vagy Cégét.

A súlyosan beteg gyermekek számára a szebb jövő MOST kezdődik!