A sikertörténeteket együtt írjuk!

Az Őrzők Alapítvány számára minden egyes adomány hatalmas jelentőséggel bír! Minden felajánlás, akár pénzbeli, akár kézzel fogható, fontos lépés a céljaink elérése felé, azaz afelé, hogy még nagyobb biztonságban tudjuk a Klinika onkológiai és hematológiai részlegén fekvő kis betegeket!

Így segíthet

Legyen Ön is az Őrzők Alapítvány támogatója! Fogjunk össze, tegyünk közösen annak érdekében, hogy megteremtsük a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen feltételeket.

Online bankkártyás fizetés

Weboldalunkon a bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan tud adományozni. Tekintse meg a támogatható projekteket:

Egyéni támogatóként

Banki átutalással is segítheti a munkánkat! Mindezt megteheti biztonságosan, otthonából, saját netbankján keresztül.

Számlaszámunk: OTP 11709002-20065829.

Köszönjük előre is a segítségét!

Telefonos adományozással

Tárcsázza a 13 600-as számot és a hangjelzés után üsse be a 36-os számot! Vagy küldje el a 36-os számot SMS-ben a 13 600-as számra!

Minden egyes ilyen módon indított hívás és/vagy sms 500 Ft segítséget jelent az Őrzők Alapítvány számára.

Adó 1%

Támogassa a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát – mint a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat központját.

Közösségi gyűjtés

A szerepválallás, az aktív részvétel egyik formája a közösségi adománygyűjtés. Nem várunk az állam pénzügyi segítségére, nem elégszünk meg a munkahelyünk CSR tevékenységével, hanem saját magunk lépünk a tettek mezejére.

Önkéntesként

Legyen Ön is az Önkéntesünk! Ha nyitott az emberekre, támogatná a beteg gyermekek gyógyulását, ha szociálisan érzékeny és szeretné megismerni egy nonprofit szervezet működését, csatlakozzon hozzánk!