Online adomány

Weboldalunkon a bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan tud online adományozni.

Kérjük, tekintse át aktuális adománygyűjtéseinket és válassza ki, hogy melyik támogatásával szeretne változást hozni a Tűzoltó utcai Gyerekklinikán kezelt súlyosan beteg gyermekek életébe.

Egészségfejlesztő program kamaszoknak

“Ismét elhunyt egy krónikus betegségben szenvedő…” A pándémia során valószínűleg sokunkat gyorsvonatként ütött el a kétség: mindent megtettem annak érdekében, hogy a családom egészséges legyen? Amiről eddig csak papoltak nekünk, hirtelen érdeklődésünk fókuszába került:

1.000 Ft Összegyűjtve 0.05%
2.000.000 Ft Célösszeg
0 Nap van hátra

A sikertörténeteket együtt írjuk!

Miért az Őrzők és miért a Tűzoltó utcai Gyerekklinika? A Tűzoltó utcai Gyermekklinika mindennap új kihívásokkal néz szembe. Fiatal életek egyensúlyoznak a bizonytalanságban, harcolva a súlyos betegséggel – a család és a személyzet

Ft Összegyűjtve 0%
10.000.000 Ft Célösszeg
0 Nap van hátra

3. Decathlon Kerékpáros Családi Nap

Ha nem tudott részt venni a 3. Decathlon Kerékpáros Családi Napon, de támogatni szeretné az Őrzők Alapítványt és változást szeretne hozni több ezer súlyosan beteg kisgyermek életébe, akkor adományozzon otthona biztonságából honlapunkon keresztül.

15.000 Ft Összegyűjtve 1.50%
1.000.000 Ft Célösszeg
0 Nap van hátra

A mozgás öröméért!

Az Őrzők Alapítvány és a Rosszcsont Alapítvány együttműködésében megvalósuló kampány - a GYERMEKREUMATOLÓGIA közösségének gyűjtése a Tűzoltó utcai Gyerekklinikáért. Fogjunk össze, tegyünk közösen annak érdekében, hogy járvány idején is megteremtsük a gyógyuláshoz

Ft Összegyűjtve 0%
5.000.000 Ft Célösszeg

Hogyan adományozhat?

1.

Annak érdekében, hogy átlátható és követhető legyen, hogy az Őrzők Alapítvány aktuálisan milyen célok elérésére, milyen eszközök megvásárlására gyűjt kategorizáltuk céljainkat. Első lépésként, kérjük, válassza ki az Online adomány oldalon felsorolt céljaink közül azt, amelyikre Ön az adományát szánja.   

2.

Ha kiválasztotta azt a célt, amelyre az adományát szánja megjelenik az adott cél adatlapja, amelyen részletes leírást talál az Ön által kiválasztott célról, megvásárolandó eszközről, láthatja, hogy mi a kitűzött célösszeg, és nyomom követheti azt is, hogy a kitűzött célhoz képest adott pillanatban hol tart a gyűjtés.

3.

Az adatlapon az „Adományozok” gombra kattintva kiválaszthatja, hogy az adományát milyen módon – bankkártyás fizetés, banki átutalás, telefonos hozzájárulás – szeretné leadni. Ezen kívül kiválaszthatja az adomány gyakoriságát (egyszeri vagy rendszeres adományozás), továbbá megadhatja adományának összegét.

4.

Utolsó lépésként kérjük, hogy adja meg személyes vagy céges adatait, illetve állítsa be az egyéb felkínált lehetőségek közül – pl.: anonimitás, hírlevél, támogatói adóigazolás – az Önnek leginkább megfelelőt. Az „Adományozok” gomb megnyomásával, Ön is hozzájárult a súlyosan beteg kisgyermekek gyógyításához, életkörülményeinek javításához!