Eddig ajánlhatja fel az 1%-ot:

A Tűzoltó utcai Gyerekklinikán a leukémiás és daganatos betegek 80%-a meggyógyul.

Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával most Ön is aktív részese lehet a gyógyítás csodájának.

Válassza ki, hogyan szeretné felajánlani az adó 1%-ot:

A NAV-on keresztül, online, ügyfélkapuval

Lépjen be az eSZJA oldalára, ahol az 1+1% nyilatkozat kiválasztásával rendelkezhet adója 1%-áról. Itt írja be a keresőbe az „Őrzők Közhasznú Alapítvány” nevét, majd véglegesítse és küldje be nyilatkozatát 2023.05.20-ig!

A NAV-on keresztül, online, ügyfélkapu nélkül

Itt adja meg adatait, írja be az Őrzők adószámát (19017808-1-43) vagy írja be a keresőbe, hogy "Őrzők Közhasznú Alapítvány", majd nyomtassa ki, és tegye borítékba nyilatkozatát! A lezárt borítékot a leragasztás helyén írja alá. Írja rá adóazonosító jelét a boríték hátoldalára, végül postázza el a NAV-nak 2022.05.23-ig!

A NAV-on keresztül, papíron

Töltse le az 1+1%-os nyilatkozatot, írja bele saját adatait, tegye borítékba, majd írja rá nevét és adóazonosító jelét a boríték hátoldalára, végül postázza el a NAV-nak vagy adja le a NAV legközelebbi ügyfélszolgálatán 2022.05.23-ig!

Feliratkozás értesítőre

Szeretné, ha értesítenénk, a nyilatkozat leadási határideje előtt?
Iratkozzon fel az értesítőre!


Elolvastam és elfogadom az Adatvdelmi tájékoztatóban foglaltakat.*

Miért az Őrzőket válasszam?

Az Őrzők alapítvány 33 éve fordít minden egyes forintot a gyermekek gyógyulására.

A tudomány haladásával a súlyosan beteg gyerekek 80%-át meg tudjuk gyógyítani, amihez nélkülözhetetlenek a legmodernebb orvosi eszközök és gépek, melyeket Önök adnak orvosaink és nővéreink kezébe.

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika épületében 6 db baba-mama szobát és a közelében 7 db családi lakást tartunk fenn, melyeket térítésmentesen vehetnek igénybe a gyerekek és családtagjaik a hosszú hónapokig tartó kezelések alatt. Több, mint 300 család vette igénybe őket az elmúlt évben, így támaszként ott lehettek a kis-és serdülőkorú betegek mellett szüleik és testvéreik.

12 éve tartunk Élményterépiás foglalkozásokat szakemberek segítségével. Eleinte az onkológiai ambulancián majd a világjárvány kitörése óta a betegágyak mellett folynak a játékos és kézműves foglalkozások, melyekkel évente több ezer gyermeknek szerzünk örömteli órákat, hogy segítsük a gyógyulási folyamatot.

Nézze meg, mire költöttük eddig a beérkezett adományokat >>

Mire fogjuk fordítani adója 1%-át

Kórházi osztályokat, részlegeket újítunk fel

Az Ön segítségével a Tűzoltó utcai Gyerekklinikán korszerű, betegközpontú környezetet hozunk létre.

Eszközbeszerzés

Az Ön segítségével hightech orvosi eszközöket, gépeket szerzünk be a Tűzoltó utcai Gyerekklinika számára .

Családok támogatása

Az Ön segítségével komplex szolgáltatásokat nyújtunk a családok terheinek enyhítésére.

Tudta Ön?

500.000

forintból egy hónapig tudjuk támogatni a klinikán folyó játékterápiás programokat.

1.000.000

forintból tudunk vásárolni egy új infúziós pumpát.

35.000.000

forintból meg tudjuk újítani a Klinika képalkotó diagnosztikai egységét

Kérdése van az adó 1%-kal kapcsolatban?

Ha rendelkezik elektronikus ügyfélkapuval, akkor március 15-től, amikor a NAV elkészítette az adóbevallását. Ha nincs, akkor március 16-tól papír alapon. Szeretné, ha értesítenénk a leadási határidő előtt?

Értesítést kérek!

Szeretné, ha értesítenénk, a nyilatkozat leadási határideje előtt?
Iratkozzon fel az értesítőre!


Elolvastam és elfogadom az Adatvdelmi tájékoztatóban foglaltakat.*

Töltse ki a 20SZGYA nyomtatványt ügyfélkapun vagy nyomtassa ki és küldje el postai úton a NAV számára május 20-ig. Töltse le innen a nyilatkozatot, hogy egyszerűen felajánlhassa az Őrzők Alapítvány számára adója 1%-át!

Ön vagy könyvelője adja le: Adóbevallása készítése során az EGYSZA lapot se felejtse el kitölteni! Adja meg a saját és az „Őrzők Közhasznú Alapítvány” adatait és adja le nyilatkozatát 2023.05.20-ig! A nyilatkozatokat elektronikusan vagy postái úton vagy a NAV ügyfélszolgálatán személyesen lehet leadni.

Munkáltatója gyűjti össze: Töltse le az 1+1%-os nyilatkozatot, írja bele saját adatait, tegye borítékba, írja rá adóazonosító jelét a borítékra, majd a lezárt borítékot a leragasztás helyén írja alá, végül adja le munkahelyén 2023.05.20-ig!

Keressen rá a neten a támogatni kívánt szervezet nevére (ügyeljen a pontos névre, mert vannak hasonló nevű, mégis más szervezetek), hogy megbizonyosodhasson róla, megbízható-e a szervezet. Tájékozódjon a honlapjukról, közösségi felületeiken vagy nézze meg az éves beszámolójukat az e-beszámoló oldalon.
Csak egyről rendelkezhet egy adott évben. A többit érvénytelennek minősíti a NAV.
Amennyiben van ügyfélkapuja, a következő év elején értesítik üzenetben, hogy a támogatott szervezet megkapta az összeget.
Ha a nyilatkozaton bejelöli, hogy megkapják az elérhetőségét, akkor a civil szervezet be fog számolni Önnek arról, hogy mire költötték az összeget. Ezt azért szükséges megtennie, mert a NAV nem szolgáltathatja ki a hozzá nem járuló személy adatait harmadik fél számára.

Még van kérdésem, hogyan kaphatok választ rá?

Írjon nekünk üzenetet az orzok@orzok.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 20 663-2275 telefonszámon!