Közösségi adománygyűjtés

Nagy Judit korábban már támogatta az Őrzők Alapítványt, most is ő jelentkezett, hogy születésnapja alkalmából gyűjtést szeretne kezdeni a Tűzoltó utcai Gyerekklinika javára.

Fantasztikus kezdeményezés és csodálatos példája, hogy ÖNKÉNTESKÉNT úgy is segíthetsz, hogy saját kampányt indítasz ismerőseid, barátaid között.

Vagy indítsd el saját adománygyűjtésedet!

Az önkéntesség a fogyasztói kultúra ellenszere, az embereket arra ösztönzi, hogy adjanak vissza a társadalomnak, a szűkebb közösségüknek. Az adakozás hagyománya az állampolgárok tudatos társadalmi felelősségvállalására épít. Nem lehet mindig mástól várni a megoldásokat: az állam, a cégek társadalmi szerepválallása nem azonos a köztudatos egyéni részvételtől, magánemberként is tennünk kell a társadalmunkért.

A szerepválallás, az aktív részvétel egyik formája a közösségi adománygyűjtés. Nem várunk az állam pénzügyi segítségére, nem elégszünk meg a munkahelyünk CSR tevékenységével, hanem saját magunk lépünk a tettek mezejére és saját lehetőségeinkhez mérten részt vállalunk a saját közösségünk terheiben!

A szerepvállalás egy új közösséget is épít, közösen építünk valamit, ami számunkra fontos.

Ha szeretnél saját kampányt indítani, akkor rövid bemutatkozó levelet küldj az orzok@orzok.hu email címre.

Nagy Judit executive- és life coach, tréner és kommunikációs szakember.

2001 és 2012 között a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezető-riportere (m1 Híradó, Ma reggel hétvége, Nappali magazinműsor, Balatoni nyár magazinműsor, Család barát magazinműsor).

2012-től a hatásos és eredményes kommunikáció, valamint előadói stílus fejlesztésével foglalkozik. 2016-ban megjelent Ébredéseim című önéletrajzi könyvéhez kapcsolódóan inspirációs előadásokat, workshopokat tart. Trénerként gyakorlati példákon keresztül személyes tapasztalatok által segíti a fejlődést. A személyes hatékonyság, az együttműködő készség fejlesztése mellett, hangképzéstől a beszédtechnikán át, lámpaláz kezelésével, előadások felépítésével és az előadásmód fejlesztésével foglalkozik. 2017 óta a TedxLibertyBridgeWomen önkéntes előadói felkészítője.

Saját kommunikációs fejlődését 13 éves kis kamasz lánya biztosítja. Férje már 20 éve jóban-rosszban társa. Töltekezni a természetben szeret, nordic walkingol és edzővel úszik, így gyakran van komfort zónáján kívül. Néha bűnözik. Bűntársa mindig valamilyen kiváló minőségű csokoládé.