Eddig ajánlhatja fel az 1%-ot:

A Tűzoltó utcai Gyerekklinikán a leukémiás és daganatos betegek 80%-a meggyógyul.

Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával most Ön is aktív részese lehet a gyógyítás csodájának.

Válassza ki, hogyan szeretné felajánlani az adó 1%-ot:

A NAV-on keresztül, online, ügyfélkapuval

Lépjen be az eSZJA oldalára, ahol az 1+1% nyilatkozat kiválasztásával rendelkezhet adója 1%-áról. Itt írja be a keresőbe az „Őrzők Közhasznú Alapítvány” nevét, majd véglegesítse és küldje be nyilatkozatát 2021.05.20.-ig!

A NAV-on keresztül, online, ügyfélkapu nélkül

Itt adja meg adatait, írja be az Őrzők adószámát (19017808-1-43) vagy írja be a keresőbe, hogy "Őrzők Közhasznú Alapítvány", majd nyomtassa ki, és tegye borítékba nyilatkozatát! A lezárt borítékot a leragasztás helyén írja alá. Írja rá adóazonosító jelét a boríték hátoldalára, végül postázza el a NAV-nak 2021.05.20.-ig!

A NAV-on keresztül, papíron

Töltse le az 1+1%-os nyilatkozatot, írja bele saját adatait, tegye borítékba, majd írja rá nevét és adóazonosító jelét a boríték hátoldalára, végül postázza el a NAV-nak vagy adja le a NAV legközelebbi ügyfélszolgálatán 2021.05.20.-ig!

Ön vagy könyvelője adja le

Adóbevallása készítése során az EGYSZA lapot se felejtse el kitölteni! Adja meg a saját és az „Őrzők Közhasznú Alapítvány” adatait és adja le nyilatkozatát 2021.05.20.-ig! A nyilatkozatokat elektronikusan vagy postái úton vagy a NAV ügyfélszolgálatán személyesen lehet leadni.

Munkáltatója gyűjti össze

Töltse le az 1+1%-os nyilatkozatot, írja bele saját adatait, tegye borítékba, írja rá adóazonosító jelét a borítékra, majd a lezárt borítékot a leragasztás helyén írja alá, végül adja le munkahelyén 2021.05.20.-ig!

Feliratkozás értesítőre

Szeretné, ha értesítenénk, a nyilatkozat leadási határideje előtt?
Iratkozzon fel az értesítőre!

Miért az Őrzőket válasszam?

Az Őrzők alapítvány 30 éve minden egyes forint támogatást a gyermekek gyógyulására fordít. A tudomány haladása tette lehetővé, hogy ma már a súlyosan beteg gyerekek 80%-át meg tudjuk gyógyítani.

Ehhez nélkülözhetetlen az, hogy a legmodernebb orvosi eszközöket, gépeket biztosítsuk a Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára. Ezeket az eszközöket Önök adják az orvosaink és nővéreink kezébe. Az Önök önzetlen támogatása teszi lehetővé, hogy az itt gyógyuló gyermekek a leggyengédebb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb terápiákat kapják meg.
Nézze meg, mire költöttük eddig a beérkezett adományokat >>

Kérdése van az adó 1%-kal kapcsolatban?

Ha rendelkezik elektronikus ügyfélkapuval, akkor március 15-től, amikor a NAV elkészítette az adóbevallását. Ha nincs, akkor március 16-tól papír alapon. Szeretné, ha értesítenénk a leadási határidő előtt?

Feliratkozás értesítőre

Szeretné, ha értesítenénk, a nyilatkozat leadási határideje előtt?
Iratkozzon fel az értesítőre!

Keressen rá a neten a támogatni kívánt szervezet nevére (ügyeljen a pontos névre, mert vannak hasonló nevű, mégis más szervezetek), hogy megbizonyosodhasson róla, megbízható-e a szervezet. Tájékozódjon a honlapjukról, közösségi felületeiken vagy nézze meg az éves beszámolójukat az e-beszámoló oldalon.

Töltse ki a 20SZGYA nyomtatványt ügyfélkapun vagy nyomtassa ki és küldje el postai úton a NAV számára május 20-ig. Töltse le innen a nyilatkozatot, hogy egyszerűen felajánlhassa az Őrzők Alapítvány számára adója 1%-át!

Csak egyről rendelkezhet egy adott évben. A többit érvénytelennek minősíti a NAV.
Amennyiben van ügyfélkapuja, a következő év elején értesítik üzenetben, hogy a támogatott szervezet megkapta az összeget.
Ha a nyilatkozaton bejelöli, hogy megkapják az elérhetőségét, akkor a civil szervezet be fog számolni Önnek arról, hogy mire költötték az összeget. Ezt azért szükséges megtennie, mert a NAV nem szolgáltathatja ki a hozzá nem járuló személy adatait harmadik fél számára.

Még van kérdésem, hogyan kaphatok választ rá?

Írjon nekünk üzenetet az orzok@orzok.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 20 663-2275 telefonszámon!