Varga Milán

Több mint 10 évvel ezelőtt fejeztem be a kórházi kezeléseket. Számos műtét, kemoterápia, végül csontvelő transzplantáció is a „program” része volt. Azóta is jól érzem magam a bőrömben és teljes értékű életet élek. A kórházban és később a különféle táborokban megismert emberekkel néhány igen különleges és szoros barátság született. Ritkán gondolok a betegségemre, de soha nem hat rám nyomasztóan, nem szomorodom el.

A kerékpározás szenvedélye (amit betegségem alatt sem hanyagoltam, ha csak nem volt muszáj) azóta is rendületlenül tart. A 100km-es (megesett, hogy kicsit több is) egynapos túrák sem jelentenek problémát, de szeretnék minél több hosszabb, csomagoson részt venni. Tavaly végre sikerült Balaton-kerülésen is részt venni egy baráti társasággal.

A kerékpározás melletti „hobbi” az információs technológia ágazat. Régóta dolgozom informatikusként még folyamatban lévő egyetemi tanulmányaim mellett. Kedvenc témaköröm a virtualizációs infrastruktúra építés és üzemeltetés.

Párommal már sok szép éve, hogy jóban-rosszban együtt vagyunk. Nagyon jó „csapatot” alkotunk bármiről is legyen szó az életben.