Vissza a hírekhez

Legyél Őrzők Otthonteremtő!2019.04.07

Az Őrzők Alapítvány amellett, hogy segíti a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán – mint, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat központján – kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása javítását, lakásokat (7 db) és baba-mama szobákat (6 db) is fenntart.

Tesszük mindezt azért, hogy a nehéz helyzetbe került, elsősorban vidéki, vagy határon túli, családoknak ne kelljen szétszakadniuk a sokszor 1-1,5 évig tartó gyógykezelések alatt sem.

ÖRÖMHÍRT szeretnénk megosztani Veletek! A Zwack Unicum Nyrt. jóvoltából sikerült az Őrzők Alapítvány által fenntartott lakásokat klimatizálnunk! Így még komfortosabb szállást tudunk biztosítani a hosszas gyógykezelés alatt álló kisbetegek és családjai számára. Kiemelten fontos ez számunkra, hiszen 2019-ben 263 család számára biztosítottunk szállást összesen 2772 napra.

Hálásan köszönjük a Zwack Unicum Nyrt. segítségét! Hisszük, és tapasztaljuk is, hogy mind a kisbeteg, mind a családban lévő többi gyermek, és a szülők szempontjából is kiemelten fontos, hogy a kezelés okozta nehéz helyzetben is együtt tudjon maradni a család.

A lakások, baba-mama szobák fenntartása folyamatos költségekkel jár, amelyet az Alapítvány a befolyt adományokból fedez. Segíts most Te is, hogy minél többeknek segíthessünk! Legyél Őrzők Otthonteremtő! Fogadj örökbe egy lakást, vagy baba-mama szobát. Az örökbefogadás jelképes, lényegében nem más, mint anyagi hozzájárulás az Őrzők Alapítvány által üzemeltetett baba-mama szobák és családi lakások havi fenntartási díjához. Az örökbefogadás minimális összege egy havi fenntartási díj, azaz a baba-mama szobák esetében 35 000 forint, családi lakások esetében 82 000 forint. Ennek az összegnek a befizetése 1 hónapos Őrzők Ottohnteremtő cím használatára jogosítja fel az adományozót.

Szaffi, Frakk és a többiek csak Rád várnak - és segítsd közvetlenül a beteg gyermekek és családjuk gyógykezelését! Érdekelnek a részletek? Kattints ide!

A lakások klimatizálását a Zwack Unicum Nyrt. finanszírozta.