Vissza a hírekhez

Profibb előadástechnika gyermekektől „ellesett” módszerekkel2019.04.07

A gyerekek nem meggyőzni akarnak, hanem történeteket mesélnek – és ezt önfeledten, átéléssel teszik, miközben merészen játszanak a szavakkal, mondatokkal. Felnőttként, vezetőként, előadóként, szülőként ezt a gyermekekben még élő, ösztönös, ősi tudást újra elsajátíthatjuk, hogy az általunk elmondottakkal meg tudjuk ragadni a figyelmet és meg is tudjuk őrizni azt.

Előadásában Györffy Kinga, tréner, egyetemi oktató keresi a gyermekek segítségével a válaszokat a 21. század egyik legnagyobb kommunikációs kihívására, hogy miként lehet a csökkenő figyelem korában mégis maradandó hatással lenni a környezetünkre.

A késő délutáni program második részében Kádár Annamária mesepszichológus, a pszichológiai tudományok doktora „Az önbecsülés és küzdőképesség megalapozása gyermekkorban” címmel beszél az önismeret, önbizalom és a nehéz helyzetekkel való megküzdés felnőttek számára is igen fontos témájáról.

Az ismeretterjesztő eseménysorozat 2019. január 21-i előadásain való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon a lejjebb található linken!

Az előadásokat közösséget vezetők, prezentációs meggyőzési és kommunikációs technikájukat fejleszteni kívánó, gyakorló és erre készülő előadók, szülők és a gyermekvállalásra készülők számára ajánljuk. Az előadás házigazdája Benkő Vilmos, A Speak Akadémia alapítója, üzletember-szónok.

Ez az este az Őrzők Alapítvány 2018. őszén indított formabontó eseménysorozatának harmadik része. Az eseménysorozattal az Őrzők Alapítvány új megvilágításban szeretné bemutatni a gyermekekkel való kapcsolatot és lehetőséget biztosít az Őrzők Alapítvánnyal kapcsolatba kerülő szülők, gyermekekkel hivatásszerűen foglalkozók, közösségépítő vezetők, illetve minden érdeklődő számára arra, hogy megismerhessék a gyermekekkel tágabb értelemben kapcsolatos területeken különösen tapasztalt, karizmatikus, gyermekszerető szakemberek gondolatait.

Első eseményünkön Nagy Judit és Pál Feri atya voltak a vendégeink, második alkalommal pedig Orvos-Tóth Noémi és Benkő Vilmos tartottak izgalmas előadásokat.

Az eseményen a részvétel ingyenes.

Kérjük, erre a linkre kattintva regisztráljon az eseményre, illetve jelölje vissza az eseményt a Facebookon is ezen a linken!