Vissza a hírekhez

Miként hatnak gyermekeink ránk, felnőttekre?2019.04.07

Ingyenes Tedd! előadások az Őrzők Alapítvány szervezésében - Gyere el Te is! Várunk!

A gyermekgyógyítás támogatásával foglalkozó alapítványok körében új és formabontó a Tedd! programsorozat, amelyet ősszel indít az Őrzők Alapítvány. Célunk elsősorban, hogy minél szélesebb közönséget juttassunk olyan tudáshoz, információkhoz, amelyek a mindennapi életben is a hallgatóság hasznára válhatnak.

Ehhez neves, a közélet és a tudomány különböző területein aktív, avatott szakembereket nyertünk meg, akik széles körű érdeklődésre számot tartó, izgalmas előadásokkal készülnek.

Szeptember 25-én 16.30-tól az előadássorozat első témájában - vagyis, hogy hogyan tegyük gyermekeink életét még boldogabbá, és ők miként hatnak ránk, felnőttekre - Nagy Judit édesanya, coach, tréner, az Ébredéseim című könyv szerzője társaságában merülhetünk el. Pál Feri atya is csatlakozik hozzánk, aki római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, Príma díjas előadó, és lassan húsz éve tartó heti rendszerességű előadásaival vált kultikus figurává.

Az eseménysorozatot az utóbbi években részben az interneten hatalmas karriert befutó TED-előadások ihlették, és bár kissé mások a keretek, a cél hasonló: segíteni olyan gondolatok, ötletek, ismeretek és történetek minél szélesebb körben való megismerését, amiknek hasznát vehetik azok is, akik egy nagyobb szervezet élén sok ember sorsáért felelősek, és azok is, akik “csak” egy családot vezetnek, gyermekeket nevelnek, vagy akár személyes érintettségből fakadóan érdeklődnek az adott téma iránt.

„Alapítványunk fő működési területe a gyermekek gyógyításának segítése, ezért az előadások nagy összefogó témája is a gyermek, bár minden alkalommal más-más altémával készülnek előadóink. Más nem is köti őket, teljesen rájuk van bízva, milyen szempontból és módokon dolgozzák fel az adott kérdést” – mondta Dr. Garami Miklós, az Őrzők Alapítvány Kuratóriumának elnöke, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika igazgatóhelyettese.

Az őszi és téli időszak soron következő eseményein is két-két előadó lép majd fel. Vendégünk lesz Orvos-Tóth Noémi pszichológus, illetve Györffy Kinga, a történetmesélés szakértője, tanácsadó-tréner, egyetemi oktató, továbbá Kádár Anna pszichológus is.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, erre a linkre kattintva regisztráljon az eseményre, illetve jelölje vissza az eseményt a Facebookon is ezen a linken!

A megosztásokat köszönjük!