ekol

Ekol Logistics 4.0

Kedves Partnereink!

A karácsony a szeretet, az összetartozás, a családi együttlét és az ajándékozás ünnepe. Azonban néhány család ünnepét beárnyékolja gyermekük betegsége és a kórházban tartózkodás.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan megbízható, elkötelezett partnerekkel dolgozhatunk együtt, akiknek köszönhetően minden évben alkalmunk nyílik a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát adománnyal támogatni. Ez a felajánlás nem csak az Ekol Logistics Kft. ajándéka, hanem az Önöké is, kedves Partnereink! 

Szeretnénk megköszönni az egész éves bizalmukat, és reméljük, hogy a sikeres együttműködés a következő években is folytatódik majd.

Áldott, Békés Karácsonyt és Sikeres Új Évet kíván az Ekol csapata!

Őrzők Alapítvány

Az Őrzők Alapítványról

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika onko-hematológiai részlege a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat központja. Itt kezelik az ország minden második leukémiás, illetve daganatos beteg gyermekét, annyit, amennyit az ország összes többi onkológiai központjában együttvéve. Itt dolgozik a legtöbb gyermekonkológus szakorvos, akiknek munkáját speciálisan képzett nővérek, pszichológusok, gyógytornászok, pedagógusok és játékterapeuták segítik.

Ekol Logistics 4.0

ekol

Logisztikai, szállítmányozó nagyvállalatként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy környezetbarát megoldásokat kínáljunk partnereink számára, és nagy hangsúlyt fektetünk az intermodális szállításokra a károsanyag kibocsátás csökkentésével.

Tudatosan átgondolt, megtervezett logisztikai megoldásainknak köszönhetően havonta 365 000 fa életét mentjük meg, ezzel jelentősen hozzájárulunk környezetünk fenntarthatóságához és védelméhez. 

Társadalmi felelősségvállalásunk keretein belül minden évben támogatjuk a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát, részt veszünk a Corvinus Egyetem duális képzésében és a Fővárosi Állat- és Növénykert ezüst-fokozatú támogatói vagyunk. 

Nem csupán a világ legjobbjai szeretnénk lenni, hanem a legjobbak a világ számára.

Közösségi adománygyűjtés