Kedves Partnerünk!

Lassan a végéhez közeledik a 2020-as év, ami a koronavírus világjárvány kihívásai miatt mindannyiunk számára örökre emlékezetes marad. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára fenntartsuk termékeink és szolgáltatásaink globális utánpótlását, még ilyen kihívást jelentő körülmények között is. A Dräger eszközök, gépek éjjel nappal ott vannak a felhasználókkal a biztonságtechnikai területeken, az orvosokkal, nővérekkel a gyógyításban – embert próbáló körülmények közepette. Ezúton is köszönjük munkájukat, küzdelmüket! Békés, Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet kívánok a Dräger minden munkatársa nevében!

Tisztelettel:
Krikus Henrik
Ügyvezető igazgató

Őrzők Alapítvány

Az Őrzők Alapítványról

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika onko-hematológiai részlege a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat központja. Itt kezelik az ország minden második leukémiás, illetve daganatos beteg gyermekét, annyit, amennyit az ország összes többi onkológiai központjában együttvéve. Itt dolgozik a legtöbb gyermekonkológus szakorvos, akiknek munkáját speciálisan képzett nővérek, pszichológusok, gyógytornászok, pedagógusok és játékterapeuták segítik.

Üdvözli a Dräger!

Dräger. Technology for Life

A Dräger az orvostechnika és biztonságtechnológia területén nemzetközi viszonylatban vezető szereplő. A cég családi vállalkozásként indult 1889-ben, a németországi Lübeckben. Az azóta eltelt több mint száz év alatt a Dräger a nemzetközi tőzsdén jegyzett globális cégcsoporttá fejlődött.

Orvostechnikai üzletág

A Dräger termékkínálatában megtalálhatók aneszteziológiai munkaállomások, lélegeztető rendszerek, páciensmonitorok, illetve a koraszülött- és újszülöttellátás kellékei. Különféle mennyezeti ellátóegységek, műtéti informatikai megoldások és gázkezelő rendszerek biztosításával a vállalat a kórházi ellátás minden lépéséhez támogatást nyújt.

Biztonságtechnológia üzletág

A katasztrófavédelmi-, tűzoltó- és mentőszervezetek, a rendvédelmi szervek, igazságszolgáltatási hatóságok, valamint az ipari szereplők egyaránt bizalommal fordulnak a Dräger integrált veszélyesanyag-kezelési rendszerei felé, különösen a személyi védelem és az üzemi biztonság terén. Legkeresettebb megoldásaink közé tartoznak a légzésvédő eszközök, telepített- és mobil gázérzékelő rendszerek, professzionális búvárberendezések és -rendszerek, valamint légalkohol- és drog kimutató eszközök. Az ügyfelekkel együttműködve a Dräger testre szabott megoldások kidolgozásában is részt vesz, például teljes tűzszimulációs oktató- és tréning rendszerek, képzési tervek és műhely megoldások kivitelezésében.