Dorado XXI. Biztosítási Alkusz Kft.

Kedves Barátaink, Ügyfeleink, Kollégáink,

A legtöbb ember számára a karácsony az adventi készülődéssel veszi kezdetét. A hit, a remény, az öröm, majd a szeretet gyertyái nem csak otthonunkat, de szívünket is igyekeznek felkészíteni az év legmeghittebb, legbensőségesebb időszakára.

Nehéz és szokatlan év van mögöttünk, ami a megpróbáltatások mellett sok mindenre meg is tanított. Kényelmes és jónak vélt életünk darabokra hullott. A külvilág zűrzavara a mi életünkben még soha nem volt ilyen hangos, ilyen rémisztő. Idő kellett, mire felfogtuk, hogy a változás az egyetlen biztos dolog. Hogy az idén nem távoli országokba utazunk, hanem befelé. Ki- ki a maga módján és a maga
tempójában.

A bizonytalanság, a szeretteinkért való aggódás ráirányította a figyelmet arra a felismerésre, mi is az, ami igazán fontos, mi is az, ami tényleg számít.

Számít az, hogy vigyázzunk egymásra, a szeretteinkre és a közösségre, amelyben élünk. Ez sokféle formában megnyilvánulhat. Akár abban is, hogy lehetőségünkhöz képest segítjük és támogatjuk azokat a családokat, akiknek betegséggel, fájdalommal, veszteséggel kell szembenézniük.

A „meghitt” szó közelséget, melegséget jelent. Olyan érzéseket, amelyekre leginkább szükségünk van a hideg, téli idő beköszöntével. Az idén sokkal több időt töltünk szűk családi körben és nem egészen önszántunkból, de le kellett lassítanunk, meg kellett állnunk. El kéne csendesednünk…

Az ünnepi fények, a hangok és illatok most is ugyanazok lesznek, mint régen, de a világ megváltozott körülöttünk, a megéléseink pedig áthangolták a lelkünket. Drága, a valódi igényeket felülmúló, sokszor felesleges ajándékok helyett talán újra felértékelődnek az emberi kapcsolatok és előtérbe kerülnek az igazi értékek. Az egészség, a család, az együttlét, a közös öröm, a szeretet… Sokan hisszük, hogy
tudjuk mit jelent, de a legtöbben tévúton járunk.

Szóljon ez az ünnep az igazi változni akarásról, hogy ezen túl megpróbáljuk szépen és jól szeretni egymást. Úgy szeretni, hogy az a másiknak is örömet okozzon. Díszes csomagok és drága ajándékok helyett ajándékozzunk több figyelmet és megértést a szeretteinknek, legyünk elfogadóak egymás iránt és érezzük, közös felelősségünk a boldogulás. Legyünk mi magunk, egymás számára a karácsonyi ajándék!

E gondolatok jegyében kívánok szeretetben, nyugalomban és egészségben megélt, meghitt Ünnepet!

Egyed Györgyi

Őrzők Alapítvány

Az Őrzők Alapítványról

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika onko-hematológiai részlege a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat központja. Itt kezelik az ország minden második leukémiás, illetve daganatos beteg gyermekét, annyit, amennyit az ország összes többi onkológiai központjában együttvéve. Itt dolgozik a legtöbb gyermekonkológus szakorvos, akiknek munkáját speciálisan képzett nővérek, pszichológusok, gyógytornászok, pedagógusok és játékterapeuták segítik.

Dorado XXI. Biztosítási Alkusz Kft.

A DORADO XXI. Biztosítási Alkusz Kft 2001-ben alakult, magyar tulajdonban lévő független biztosításközvetítő cég. A társaság alapítótulajdonosa és szakmai vezetője Pinczelné Egyed Györgyi 26 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. A DORADO XXI. Biztosítási Alkusz Kft. vállalkozások, magánszemélyek, költségvetési intézmények és közhasznú szervezetek teljes biztosítási portfólióját kezeli.

Megbízóink valós kockázatainak elemzése és a biztosítók ajánlatainak összehasonlító értékelése alapján teszünk javaslatot a biztosítási védelem optimalizálására. Az értékesítés folyamatában erősségünk a biztosítás ügyfélközpontú megközelítése. Így megbízóink a legnagyobb kockázati lefedettséggel, a legkedvezőbb díjon jutnak hozzá a számukra legmegfelelőbb biztosítási védelemhez.

Biztosítási portfóliónk teljes körű: az egészség-, az élet – és, nyugdíj biztosítások mellett a vállalati szektor számára fontos vagyon és felelősségbiztosítások, valamint a gépjármű biztosítások területén is számíthatnak szakértelmünkre.

Cégünk 2013 óta jogosult a Független Biztosítási Alkusz Szövetség által alapított „Megbízható Alkusz” minősítés használatára.

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink érdekeinek kiemelt képviseletére és a magas színvonalú szakmai munkára.

Közösségi adománygyűjtés