Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását!

Így ajánlhatja fel 1%-át

Válasszon az alábbi lehetőségek közül

A NAV-on keresztül (online, ügyfélpauval)

Lépjen be az eSZJA oldalára, ahol az 1+1% nyilatkozat kiválasztásával rendelkezhet adója 1%-áról. Itt írja be a keresőbe az „Őrzők Közhasznú Alapítvány” nevét, majd véglegesítse és küldje be nyilatkozatát 2020. 06. 21.-ig! eSZJA kitöltési útmutató.

A NAV-on keresztül (online, ügyfélpau nélkül)

Itt adja meg adatait, írja be az Őrzők adószámát (19017808-1-43) vagy írja be a keresőbe, hogy "Őrzők Közhasznú Alapítvány", majd nyomtassa ki, és tegye borítékba nyilatkozatát! A lezárt borítékot a leragasztás helyén írja alá. Írja rá adóazonosító jelét a boríték hátoldalára, végül postázza el a NAV-nak 2020. 06. 21.-ig!

A NAV-on keresztül (papíron)

Töltse le az 1+1%-os nyilatkozatot, írja bele saját adatait, tegye borítékba, majd írja rá nevét és adóazonosító jelét a boríték hátoldalára, végül postázza el a NAV-nak vagy adja le a NAV legközelebbi ügyfélszolgálatán 2020. 06. 21.-ig!

Ön vagy könyvelője adja le

Adóbevallása készítése során az EGYSZA lapot se felejtse el kitölteni! Adja meg a saját és az „Őrzők Közhasznú Alapítvány” adatait és adja le nyilatkozatát 2020. 06. 21.-ig! A nyilatkozatokat elektronikusan vagy postái úton vagy a NAV ügyfélszolgálatán személyesen lehet leadni.

Munkáltatója gyűjti össze

Töltse le az 1+1%-os nyilatkozatot, írja bele saját adatait, tegye borítékba, írja rá adóazonosító jelét a borítékra, majd a lezárt borítékot a leragasztás helyén írja alá, végül adja le munkahelyén 2020. 06. 11.-ig!